Nokia Lumia windows 8 Güncelleme


Software update for Nokia Lumia with Windows Phone 8 Windows Phone 8 ile Nokia Lumia'nız şimdi kablosuz Şebeke Üzerinden (OTA) güncellemeleri destekliyor. Nokia Lumia'nızı güncellemek artık her zamankinden de kolay. Kablolara ve bilgisayara gerek yok. Sadece telefonunuzu ve internet bağlantısını kullanarak güncellemeyi indirin ve yükleyin. Wi-Fi bağlantısının kullanılması önerilir.
Sizin için sunulan en son avantajlarla ilgili daha çok bilgi edinin

Uyumluluk


Nokia Lumia 620, 720, 820 ve 920.
Telefonunuz için en son güncelleme hakkında bilgi edinmek üzere Destek ana sayfasına gidin ve telefonunuzu seçin.

Windows Phone 8 içeren Nokia Lumia'mı nasıl güncelleyebilirim?

Nokia ve Microsoft tarafından güncellenen yazılım güncellemeleri güvenle yüklenebilir. Ayarlarınız, uygulamalarınız, fotoğraflarınız ve kısa mesajlarınız güvenli kalır.
Yazılım güncellemeleri ücretsizdir, ancak güncellemeyi indirmek için internet bağlantınızın olması gerekir ve veri aktarım maliyetleri geçerli olabilir. Olası maliyetlerle ilgili daha fazla bilgi için şebeke servis sağlayıcınıza danışın. Veri maliyetlerini düşük tutmak için, Wi-Fi bağlantısı kullanmanızı öneririz.
Sizin için bir güncelleme sunulduğunda telefonunuz size bildirimde bulunur.
1. Adım Güncellemeleri görüntülemek ve yüklemek için bildirim mesajına dokunmanız ve telefonunuzda gösterilen talimatları izlemeniz yeterlidir. Güncellemeyi hemen yükleyebilir veya daha uygun bir zamana erteleyebilirsiniz.
2. Adım Güncellemenin yüklenmesi 15-30 dakika sürer ve güncelleme yüklenirken telefonunuz kullanılamaz. İşlem sırasında telefonunuz birçok kez kapanıp açılırsa endişelenmeyin, bu tamamen normaldir.
3. Adım Güncelleme başarılı! Şimdi telefonunuzu kullanabilir ve yeni özellikler ile gelişmiş deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.
İpucu: Güncelleme için Wi-Fi bağlantısı kullanmanız önerilir.
Share this video :

Yorum Gönder

 
Destek : nenasilkurulurdestek@gmail.com © 2011. Ne Nasıl Kurulur - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger